Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.
Sinun kiropraktikkosi

Riku Kaukonen on paljasjalkainen keskisuomalainen. Perusluonnontieteelliset opinnot hän teki Jyväskylän yliopistossa 1994-1997 ja B.A. in Human Biology ja Doctor of Chiropractic eli laillistetun kiropraktikon opinnot Riku suoritti National University of Health Sciences- yliopistossa Chicagon metropolialueella 1997-2000. (www.nuhs.edu) 
Valmistumisen jälkeen hänellä on työkokemusta Keski- ja Pohjois-Amerikasta. Työt sujuvat kotimaisen kielen ohella englanniksi, espanjaksi ja portugaliksi. Vuodesta 2006 koti- ja työpaikaksi on valikoitunut Jyvässeutu.


Riku Kaukosen erityiskiinnostuksen kohteena ovat työperäiset vaivat sekä vapaa-ajan ja urheiluvammojen hoito. Kiropraktisten hoitotekniikoiden ohella hän käyttää myös akupunktioita. Työn ulkopuolella aika kuluu kolmen lapsen kanssa luonnossa liikkuen, leikkien ja kalastaen. Aikaa löytyy myös rakkaalle kuoroharrastukselle. 

Riku Kaukosen kokemuksen ja miljoonien muiden tyytyväisten potilaiden mukaan kiropraktiikka tulisi sisällyttää jokaisen ihmisen perusterveyden huoltoon- ei ainoastaan jo olemassa olevan tuki-ja liikuntaelinsairauden hoitoon vaan ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä kehon toiminnan optimoimiseksi.

riku.jpg
  näytä normaaliversio » Ylös